Nyheter

Konseptet kinashop lanseres!

Publisert 14.04.2010

Kinashop.no drives av Klimashop Norge AS. Vi har drevet med import, salg og montasje av varmepumper i snart 10 år, og har opparbeidet oss høy kompetanse og erfaring på import fra Kina. Siden Varmepumpe er en sesongvare som selges mellom august og mars, besluttet vi å åpne en sommerbutikk.

Les hele saken


Easy CMS Mini

Publisert 10.03.2010

Mange ønsker i dag å kunne vedlikeholde og oppdatere nettsidene sine ved hjelp av CMS løsninger. Easy CMS er en publiseringsløsning som gjør dette til en enkel jobb, og vårt nye produkt Easy CMS Mini er i tillegg helt uten fordyrende moduler. Enklere blir det ikke!

Les hele saken


Agderkysten.no går på lufta!

Publisert 17.08.2009

Ny nettside, agderkysten.no. Agderkysten strekker seg fra Flekkefjord helt vest i Vest-Agder, til Risør i Aust-Agder, med Kristiansand som største by i Agderfylkene. Hvit sørlandsidyll. Mange og lange er de hvite sandstrendene.

Les hele saken


JAKO velger Easy Webshop

Publisert 10.11.2008

JAKO er en profesjonell leverandør av utstyr til både nasjonale og internasjonale klubber innen fotball, volleyball, håndball osv. Med et særdeles konkurransedyktig prisnivå vil JAKO være best når det gjelder utvalg, materiale, utførelse, service, levering og salg. Med kvalitetsklær og utstyr til teamsport har JAKO opparbeidet seg et anerkjent navn blant idrettsutøvere og fans.

Les hele saken


Dica Reklame velger Easy Webshop

Publisert 10.11.2008

Dica er en totalleverandør av reklame og profileringsartikler og bygger på over 30 års erfaring. Dica gir deg nye ideer til unike profilprodukter, eller bistår med produkter til kampanjer merkevare-bygging. Vi gir deg de mest kostnadseffektive løsningene.

Les hele saken


SMS-varsling - Spar viktig arbeidstid

Publisert 01.08.2008

Steinhaug har levert SMS tjenester i en årrekke allerede, men grunnet større oppdrag fikk vi aldri satt oss ned å tilrettelagt noen produktløsninger rundt dette for nye kunder - dette har vi nå gjordt! Vi har nå utviklet et eget API slik at dere selv enkelt kan levere meldinger mobiltelefonen, eller vi kan hjelpe dere med dette også.

Les hele saken


MarkedMAX3 - E-post til tusen!

Publisert 01.08.2008

MarkedMAX3 er endelig på plass med helt nytt grensesnitt, som nå samsvarer med våre flaggskipprodukter Easy CMS og Easy Webshop. Våre eksisterende kunder vi kjapt kjenne seg igjen i MarkedMAX3, og nye kunder vil dra fordel av intuitive menyer og funksjoner.

Les hele saken


Easy Webshop v1.8 - Hva er nytt

Publisert 18.10.2007

2007 har vært preget av nye kunder med ønske om egetutviklet profil og funksjonalitet, i tillegg til justeringer og forbedringer av eksisterende funksjonalitet. Mye av arbeidet med Easy Webshop har derfor vært å få på plass en driftssikker og fleksibel templatemotor som takler de mest krevende løsninger.

Les hele saken


Personalhandel lanserer nettbutikk

Publisert 17.10.2007

Personalhandel er en avdeling i Dica Industriprodukter AS og har som målsetting å tilby et bredt spekter av nye, spennende og funksjonelle produkter til ansatte i norske bedrifter. Konseptet til Personalhandel kan tilpasses i fra enkeltordre på vår web-side www.personalhandel.no, til rammeavtaler for konsern eller mindre bedrifter.

Les hele saken


Kvinnespor - Lokalhistoriske bilder fra Namdalseid

Publisert 17.10.2007

Prosjektet har som mål å formidle lokalhistorie fra Namdalseid kommune sett fra kvinners ståsted, gjennom å produsere og tilby en nettpresentasjon av tematisk utvalgte fotografier fra perioden 1900-1960. Målgruppen for prosjektet vil være skole og befolkningen for øvrig. Denne første fase i nettpresentasjonen skal danne grunnlaget for å kunne utvikle/utvide dette til å dekke regionen Midtre Namdal som består av fem samarbeidende kommuner.

Les hele saken


Radio Ung i Kristiansand

Publisert 02.12.2006

Radio Ung er en helkommersiell og uavhengig lokalradio med konsesjon for Kristiansand og omliggende kommuner. Radio Ung er eid av Stiftelsen Samsending som foruten å kringkaste lokalradio, også tilbyr nettavis og webradio. Stiftelsens formål er å lage god, informativ og lyttervennlig radio på det lokale plan. Radio Ung ble etablert i 1985, og er således en av Norges eldste lokalradiostasjoner.

Les hele saken


Easy Webshop v1.7 - Hva er nytt

Publisert 22.11.2006

2006 har vært året hvor større bedrifter har startet å bruke Easy Webshop. Kanskje ikke så rart, ettersom Easy Webshop en en meget fleksibel og driftssiker løsning som er brukervennlig. Med større kunder kommer større krav, og derfor er v1.7 oppgraderingen i hovedtrekk bestående av nye moduler og funksjoner i systemet. I tillegg er Easy Webshop motoren overhalt kraftig i både butikken og administrasjonen, så arbeidsflyten skal gå bedre en noen gang nå.

Les hele saken


Smien Verksted

Publisert 21.11.2006

Smien Verksted leverer alt innen trapper og rekkverk, ferdig montert eller i gjør det selv pakker. Nettsiden er en viktig del av markedsføringen og er et showroom med trappemodeller og arbeider Smien verksted har levert opp igjennom årene. Det er derfor viktig at nettsidene fungerer optimalt, og ikke minst at søkemotorer finner sidene - og at brukere finner sidene i søkemotorene.

Les hele saken


Utløpte NO domener

Publisert 19.09.2006

Utløpte NO domener er en ny gratis-tjeneste levert av Steinhaug. Tjenesten lar deg holde oversikt over NO domener som ikke lenger er registrerte og gir deg muligheten til å gjøre et domenekupp.

Les hele saken


Easy CMS v1.3.3 - Hva er nytt?

Publisert 24.04.2006

Easy CMS er et norskutviklet publiseringssystem av Steinhaug for å adminsitrere nettsider over internett. Målet med systemet er å ha et så enkelt og intuitivt brukergrensesnitt som mulig og samtidig ivareta den funksjonalitet som kreves i dagens publiseringssystem. Easy CMS er optimert mot søkemotorer og leverer validerende xhtml kode, i tillegg til å være svært brukervennlig.

Les hele saken


Zanzuel Cosmètiques lanserer nettbutikk

Publisert 29.03.2006

Bak serien står en norsk kvinne, Tone Cascampas. Hun har utdannelse innen hudpleie, makeup, og farger, og har arbeidet i makeup bransjen i over 20 år. I tillegg har hun også utviklet sitt eget fargeanalyse system, Colour Fashion. Bedriften består i dag av egen engros-avdeling, lager, butikk, kursavdeling og e-handelsavdeling. Siden starten i 1988 har Zanzuèl make-up serien vært i stor utvikling, og er i dag blitt en stor og profesjonell serie, som bla. distribueres via frisør og hudpleiesalonger, i Norge, Danmark, og Sveits.

Les hele saken


Blikkboks i nye klær - integrert butikksystem

Publisert 09.03.2006

Blikkboks har gjennom årenes løp blitt en populær nettside for barn og familier, med fokus på underholdning for barn. Nettstedet inneholder online underholdning for barn, og foreldre får muligheten til å kjøpe lydbøker, spill etc fra nettbutikken.

Les hele saken


Kunsten sprer seg med Easy CMS

Publisert 30.12.2005

Flere kunstnere begynner nå å få øynene opp for Easy CMS og hvor enkelt det er å vedlikeholde store og små bildegallerier. Nå kan man enkelt administrere alle sine sider uten kjennskap til web og samtidig ha komplett oversikt over alle sine bilder på nett, slik at nye kunder kan enkelt få oversikt over verkene. Vi presenterer to av kunstnerne i vår publiseringspark.

Les hele saken


Easy Webshop v1.6 - Hva er nytt

Publisert 05.12.2005

Denne oppgraderingen av Easy Webshop byr på en rekke ny funksjonalitet for butikkbiten såvel som administrasjonen. I butikken kan man nå knytte produkter mot hverandre slik at man enklere kan skape mersalg, i tillegg til at butikken også anbefaler produkter bassert på kjøpshistorikk til andre kunder. Dette er funksjonalitet som de store butikksystemene tilbyr, som man nå kan boltre seg med også i Easy Webshop.

Les hele saken


Austevoll Kommune velger Easy CMS publiseringssystem

Publisert 26.10.2005

Austevoll kommune har nå fornyet sine hjemmesider, og valget falt denne gang uoppfordret på Easy CMS etter at konsulenter for kommunen hadde funnet oss på nettet. Ettersom Easy CMS er optimert for nettopp søkemotorer er dette et bevis på virkningen av et profesjonellt og tilrettelagt publiseringssystem.

Les hele saken


1 2 Neste

Content