Kunsten sprer seg med Easy CMS

Publisert 30.12.2005

Flere kunstnere begynner nå å få øynene opp for Easy CMS og hvor enkelt det er å vedlikeholde store og små bildegallerier. Nå kan man enkelt administrere alle sine sider uten kjennskap til web og samtidig ha komplett oversikt over alle sine bilder på nett, slik at nye kunder kan enkelt få oversikt over verkene. Vi presenterer to av kunstnerne i vår publiseringspark.

William R. Glads kunstunivers

På dette nettstedet inviteres du inn i William R. Glads kunstunivers. Glad lager bilder i ulike teknikker der maleriet står i en særstilling. Grafikkens mange kvaliteter har han også blikk for og kreativitet til.

Han har nylig begynt å eksperimentere med en blanding av begge teknikker. Han putter maleriets vesen inn i grafikkens form. Denne egne teknikken finner vi i hans nyeste bilder.


Mariannes KunstGalleri

Motivene spenner fra det halv-figurative til det helt abstrakte. Noen elementer, deler av motiver eller hele konsepter er "stjålet" fra andre " bilder som har gitt meg mening og som jeg har omformet og malt i "mitt uttrykk". Men de aller fleste maleriene er selvsagt skapt med utgangspunkt i egen inspirasjon, spesielle situasjoner, opplevelser og erfaringer.


Velg steinhaug som partner for din nettløsning

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i de beste hender, ikke bare idag - men også for fremtiden. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content