Blikkboks i nye klær - integrert butikksystem

Publisert 09.03.2006

Blikkboks har gjennom årenes løp blitt en populær nettside for barn og familier, med fokus på underholdning for barn. Nettstedet inneholder online underholdning for barn, og foreldre får muligheten til å kjøpe lydbøker, spill etc fra nettbutikken.

Integrert nettbutikk

Blikkboks har fra tidligere allerede hatt på plass nettbutikksystemet Easy Webshop fra domenet blikkboksshop.no, men bestemte seg for å drifte alt sentralt for å effektivisere nettstedet blikkboks.no ettersom begge sidene griper inn i hverandre. Easy Webshop systemet har nå blitt sammensmeltet med blikkboks-systemet, samt at designet har fått ytterligere oppdateringer. Resultatet er en veldig fresh og barnevennlig side som byr på mye underholdning, og mer underholdning er i vente.


Interaktivitet - Lag CD på 123

Blikkboks inneholder en rekke underholdningssider for barn, fra spill til karaokesystemet hvor man kan synge med eller bare lytte på kjente eventyr og barnesanger. Fra CD 123 kan man sette sammen sin egen CD plate fra alle sangene som finnes i lydarkivet, platen blir så tilsendt i posten fra butikksystemet slik at man kan lytte på den sammen med barna hjemme fra egen CD-spiller.


Hvorfor skal du velge Steinhaug som samarbeidspartner

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i beste hender, ikke bare idag - men også i morgen. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content