Zanzuel Cosmètiques lanserer nettbutikk

Publisert 29.03.2006

Zanzuèl Cosmetiques er et norsk varemerke innen make-up, make-up utstyr og fashion produkter. Bak serien står en norsk kvinne, Tone Cascampas. Hun har utdannelse innen hudpleie, makeup, og farger, og har arbeidet i makeup bransjen i over 20 år. I tillegg har hun også utviklet sitt eget fargeanalyse system, Colour Fashion. Bedriften består i dag av egen engros-avdeling, lager, butikk, kursavdeling og e-handelsavdeling. Siden starten i 1988 har Zanzuèl make-up serien vært i stor utvikling, og er i dag blitt en stor og profesjonell serie, som bla. distribueres via frisør og hudpleiesalonger, i Norge, Danmark, og Sveits.

En lekker nettbutikk

Zanzuèl Cosmetiques nettbutikk er et godt eksempel på hva Easy Webshop kan brukes til om man skal ha et skreddersydd system. Målgruppen til Zanzuèl Cosmetiques er først og fremst kvinner, og det er derfor veldig viktig å ha en nettbutikk som er enkel å manøvrere seg rundt i og at den samtidig er lekker og interessant å oppholde seg i.

Oppgaven for Zanzuèl Cosmetiques var da å lage et stilrent design som er lekkert, og ikke minst bruk av lekre bilder. For å få optimal kvalitet på bildene, har det vært benyttet fotografer til å ordne disse. Resultatet er en lekker og tiltalende nettbutikk som fungerer.

Betaling med kort

Nettbutikken blir også i ukene som kommer satt opp med kredittkortbetaling, Nettermninal fra BBS. Betaling med Visa og Mastercard over nett begynner å bli vanligere og vanligere, og butikker med en viss omsettning er nesten avhengige av å kunne tilby denne betalingsmetoden for sine kunder. I tillegg til at det er en besparelse for kundene, er det også en besparelse for deg som driver butikk ved at du får kontant betaling og derfor slipper arbeidet med fakturaoppfølging ved manglende betaling.

Høy teknisk standard

Nettbutikken til Zanzuèl Cosmetiques er også levert etter nyeste standard på websider, validerende XHTML-CSS design. Dette er viktig når det kommer til blant annet søkemotorer. Viktigheten av at søkemotorene finner og indekserer siden din er veldig viktig, ettersom dette gir deg en et godt utgangspunkt for å komme høyt i søkemotorene slik at folk finner deg.


Hvorfor skal du velge Steinhaug som samarbeidspartner

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i beste hender, ikke bare idag - men også i morgen. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content