Smien Verksted

Publisert 21.11.2006

For dem som ønsker seg noe spesielt, en trapp som må tilpasses huset, stå som et møbel i hallen, reflektere en stil og ønske venner velkommen til et hyggelig besøk, kan vi tilby stort utvalg av spesial produserte trapper som kan tilpasses egne ønsker og drømmer.

Ny profesjonell nettside

Smien Verksted leverer alt innen trapper og rekkverk, ferdig montert eller i gjør det selv pakker. Nettsiden er en viktig del av markedsføringen og er et showroom med trappemodeller og arbeider Smien verksted har levert opp igjennom årene. Det er derfor viktig at nettsidene fungerer optimalt, og ikke minst at søkemotorer finner sidene - og at brukere finner sidene i søkemotorene.

Webstandarder = større synlighet

Ved å bygge om sidene til moderne webdesign som følger webstandarder blir ikke nettsiden bare seende lik ut i alle nettlesere, men den får også mye bedre plassering i søkemotorene som nå lekende lett indekserere alle sidene. Ved bruk av semantisk korrekt formattering av tekst forteller dette også søkemotorene hva som er viktig på sidene. Vi vet alle at en overskrift er viktigere enn en setning fra brødteksten, men hvordan skal søkemotoren vite dette om ikke overskriften er korrekt formattert i kildekoden?

Sjekk kvaliteten på www.smien.no

Skriv inn URL/adressen til siden du ønsker å sjekke.

Stikkordsregister

trapper balkonger rekkverk inne rekkverk ute spiraltrapper svingtrapper porter gjør det selv byggesystem for trapper

Hvorfor skal du velge Steinhaug som samarbeidspartner

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i beste hender, ikke bare idag - men også i morgen. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content