Personalhandel lanserer nettbutikk

Publisert 17.10.2007

Personalhandel er en avdeling i Dica Industriprodukter AS og har som målsetting å tilby et bredt spekter av nye, spennende og funksjonelle produkter til ansatte i norske bedrifter. Konseptet til Personalhandel kan tilpasses i fra enkeltordre på vår web-side www.personalhandel.no, til rammeavtaler for konsern eller mindre bedrifter.

En lekker nettbutikk

Personalhandel er et lekkert eksempel på mulighetene Easy Webshop tilbyr når man skal ha skreddersøm. Designavdelingen til Dica har her utarbeidet en lekker profil som Easy Webshop deretter er tilpasset, akkurat slik kunden ville ha det. Ikke alle butikkløsninger har mulighet for å imøtekomme kundens krav til design til enhver tid, men her beviser igjen Easy Webshop sin fleksibilitet.

Betaling med kort

Personalhandel er satt opp med kortbetaling, Nettermninal fra BBS. Betaling med Visa og Mastercard er nå blitt veldig vanlig over nett, og butikker med en stor omsetting er nesten avhengige av denne betalingsmuligheten idag.


Hvorfor skal du velge Steinhaug som samarbeidspartner

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i beste hender, ikke bare idag - men også i morgen. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content