MarkedMAX3 - E-post til tusen!

Publisert 01.08.2008

MarkedMAX3 er siste utgaven av vårt populære nyhetsbrevsystem. Systemet lar deg enkelt sende ut nyhetsbrev og e-poster til kunder og kontakter, og mottakerere kan enkelt melde seg inn og ut av listene selv. Dette gjør systemet enkelt å administrere!

Oppdatert grensesnitt

MarkedMAX3 er endelig på plass med helt nytt grensesnitt, som nå samsvarer med våre flaggskipprodukter Easy CMS og Easy Webshop. Våre eksisterende kunder vi kjapt kjenne seg igjen i MarkedMAX3, og nye kunder vil dra fordel av intuitive menyer og funksjoner.

MarkedMAX3 er også en total renskriving av kildekoden og er nå levert i ren PHP kode med MySQL backend.

Nye funksjoner

Blant nyhetene i MarkedMAX3 kan man nå definere forskjellige abonnementer for brukerene, som dem selv kan melde seg inn og ut av ved å logge inn i systemet. Når de først er logget inn kan de også oppdatere sin egen kundeinformasjon som du fritt kan benytte til egne ønsker.

Import av e-poster er nå også blitt en lek, og du kan enkelt knytte brukere til dem forskjellige abonnementene du har tilgengelig.

WYSIWYG editoren for design av selv e-posten inneholder nå også en egen templatemodul, her kan du selv fylle på med forskjellige maler til profesjonelle e-post utsendelser.

Mer informasjon om MarkedMAX3 finner du på denne siden.


Hvorfor skal du velge Steinhaug som samarbeidspartner

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i beste hender, ikke bare idag - men også i morgen. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content