Dica Reklame velger Easy Webshop

Publisert 10.11.2008

Dica er en totalleverandør av reklame og profileringsartikler og bygger på over 30 års erfaring. Dica gir deg nye ideer til unike profilprodukter, eller bistår med produkter til kampanjer merkevare-bygging. Vi gir deg de mest kostnadseffektive løsningene.

www.dica.no Spennende produktvisning Fargerike puslebiter som kategorier

Easy Webshop Professional

Etter at Dica i lengre periode ønsket å gjøre noe med sine nettsider kom henvendelsen - kunne vi levere hva Dica ville ha? Vi viste at profil og design kom til å bli krevende ettersom Dica selv er en profilbedrift, men dette var aldri noe problem med Easy Webshop Professional. Våres e-handelsplatform er nå blitt så robost og fleksibel at de fleste jobber kan leveres raskt og effektivt.

Lekkert design

Designvalget til Dica fallt på bruken av puslebiter, hvor produktene flettes sammen. Ikke overraskende for de av dere som arbeider med web er dette en ganske stor utfordring å løse rent teknisk, og vi er overbevist at vi klarte å løse dette på en meget elegant og funksjonibel måte. Bare se selv på siden til Dica hvor flott resultatet ble.

Mer info om Easy Webshop

For mer informasjon om Easy Webshop kan du besøke våre produktsider, her kan du også prøve ut systemet. Ta kontakt med oss allerede idag for å høre hva Easy Webshop kan gjøre for deres bedrift!

Content