Konseptet kinashop lanseres!

Publisert 14.04.2010

Kinashop.no drives av Klimashop Norge AS. Vi har drevet med import, salg og montasje av varmepumper i snart 10 år, og har opparbeidet oss høy kompetanse og erfaring på import fra Kina. Siden Varmepumpe er en sesongvare som selges mellom august og mars, besluttet vi å åpne en sommerbutikk.

Kinashop www.kinashop.no Kinashop Velg skip fra kartet Kinashop Lagervarebutikken

Det nye spotpris konseptet

På oppdrag fra Klimashop har vi hatt gleden av å utvikle muligens norges første nettbutikk for kjøp av varer direkte fra båten mellom Kina og Norge. Konseptet er veldig tøfft og gjør det spennende å handle ettersom du følger varen fra den sendes fra Kina til den ankommer Norge. Jo tidligere på reisen du kjøper varen - jo billigere får du den!

Skreddersydd løsning

Ikke overraskende finnes det ingen butikksystemer som kan levere denne typen funksjonalitet ut av boksen, så vi måtte her lage systemet fra bunnen for å imøtekomme kundens spesifikasjoner. Løsningen ble å bygge videre på vårt allerede funksjonsrike Easy Webshop, som etter 10 års utvikling allerede leverer den grunnleggende funksonalitet enhver butikk har bruk for. Resultatet er en flott og funksjonsrik løsning, som i tillegg til å fungere som ønsket av kunde, enkelt kan videreutvikles ettersom konseptet tar av.

Kortbetaling og Bring

Kinashop støtter både fraktkalkulering fra Bring og kortbetaling fra BBS Netaxept, begge deler er bygget inn i administrasjonen til Easy Webshop slik at man har et grensesnitt å forholde seg til. Dette gjør at kinashop er en komplett løsning, integrasjon mot regnskapssystem er i skrivende stund under utvikling også.

Referanselinker

Content