Steinhaug blir samarbeidspartner med BBS

Publisert 03.09.2005

Bankenes betalingssentral Bankenes betalingssentral

Fra September 2005 er Steinhaug nå offisiell samarbeidspartner med BBS i forbindelse med arbeid med Netterminal, betaling over nett.

Vår kompetanse i denne forbindelse er forståelse og implementasjon av betalingsløsningen Netterminal hvor man kan betale med Visa, Mastercard m.m. direkte i sanntid fra en nettside.

Om Steinhaug

Bankenes betalingssentral

Steinhaug er et godt etablert firma med høykompetanse innenfor områdene web/ grafisk design, system/ databaseutvikling, brukergrensesnitt, søkemotoroptimalisering samt salg av domener og webhotell. Vårt primærområde er i dag videreutvikling av våre suksessfulle webbaserte systemer innen publisering (www.easycms.no) og e-handel (www.easywebshop.no).

Takket være et enkelt og selvforklarende brukergrensesnitt spekket med funksjonalitet har våre løsninger gang på gang vist seg å tiltrekke nye kunder fra konkurrerende løsninger. Alle våre løsninger er utviklet i Norge og leveres selvfølgelig på norsk, tilpasset norske forhold (F.eks. nettbutikken med Postens fraktkalkulering) Netterminal kan integreres i Easy Webshop, eller i en eksisterende løsning dere har idag. Valget er deres.

Content