Familieforlaget AS

Publisert 06.09.2005

Vi fikk i oppdrag fra Familieforlaget å sette opp deres nye presentasjonsside for firmaet. Etter avtale fikk vi designet levert i PDF format som vi har ombygd til moderne XHTML kode.

Validerende XHTML kode gjør det lett for søkemotorer

Nettsiden til familiforlaget er konstruert med noe som heter XHTML og CSS. All presentasjon (les design) er trekkt ut i en egen CSS fil som gjør at selve nettsiden inneholder bortimot bare innhold, og ikke masse HTML kode. For søkemotorer er dette alfa omega, da disse fordt kan få problemer med å indeksere nettsider med mye HTML kode. Nettsider som leveres i validerende XHTML som denne har en klar tendens til å komme veldig godt ut i søkemotorer.

Web og standarder

Det er viktig når man skal gjøre seg merkbar på nettet at sidene man har er tilgjengelige. Ved å sørge for at nettsidene er utviklet i henhold til gjeldende standarder og at kildekoden på sidene er skrevet korrekt sikrer man seg at nettsiden fungerer i alle nettlesere.

Ved å velge Steinhaug som samarbeidspartner sikrer du deg at dine nettsider er i de beste hender, ikke bare idag - men også for fremtiden. Mer informasjon om validerende webdesign...

Content