Registrering i søkemotorer

Steinhaug kan hjelpe deg med å bli godt synlig på web, bli tilgjengelig i de fleste søkemotorer og få gode plasseringer på dine søkeord. Gode kunnskaper innen søkemotorer og hvordan disse fungerer gjør at vi kan hjelpe deg på en trygg og profesjonell måte. Vi vet hva som skal til for at nettopp din nettside kommer blandt top 10!

Registreringsprosessen - få sidene indeksert

Vi sørger for at du blir registrert i de store søkemotorene, kvasir, msn, google, yahoo mm. Disse vil etter kort tid besøke dine nettsider å legge deg til sine databaser slik at du blir søkbar. Før vi registrerer deg i søkemotorene ser vi også over dine nettsider slik at den ikke inneholder typiske feil som skaper problemer for søkemotorene i å indeksere sidene, vi sørger for at du får best resultat!

Det finnes en rekke automatiserte programmer i markedet som gjør en slik registreringsprosess for deg, men i Steinhaug gjør arbeidet ordentlig og derfor manuellt slik at vi er helt sikre på at alt fungerer som det skal. Dette gir full kontroll i alle ledd.SEO - Få sidene dine til topps i søkemotoren

Det er mange faktorer som gjør at en nettside kommer før en annen i søkemotorresultatene (SERP). Det er her SEO, eller søkemotor optimalisering, spiller ev avgjørende rolle mellom vinnere og tapere i søkemotorene. Vi har arbeidet med søkemotorer i flere år og vet hvordan en nettside skal være oppbygget for å få maksimal uttelling i søkemotorene, og vi vet at man ikke kan stole på flaks. Det handler om å være bevisst på valgene man tar og hvorfor man tar dem. Vi kan hjelpe deg å komme før dine konkurrenter på de søkeord som er viktige for nettopp din bedrift.


>>> Gå til vårt kontaktskjema


Content